“Bashkëjetesa fetare në Shqipëri mes historisë, poezisë dhe besimit”

Filed under: Ekskluzive |

Në prag të vizitës së Papa Frençeskut në Tiranë, nën kujdesin e të ngarkuarës me punë të Shqipërisë në Vatikan, Majlinda Dodaj, në selinë e shenjtë u organizua një konferencë mbi bashkëjetesën fetare mori pjesë edhe Kardinali Pjetro Parolin.