Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

“Bashkëjetesa fetare në Shqipëri mes historisë, poezisë dhe besimit”

Filed under: Ekskluzive |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Në prag të vizitës së Papa Frençeskut në Tiranë, nën kujdesin e të ngarkuarës me punë të Shqipërisë në Vatikan, Majlinda Dodaj, në selinë e shenjtë u organizua një konferencë mbi bashkëjetesën fetare mori pjesë edhe Kardinali Pjetro Parolin.