Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

“Gjurmë Shqiptare”: Kush nuk e do Pashko Vasën?!

Filed under: Elita Kombit,Rilindasit Shqiptare |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

Pashko Vasa nuk ishte një patriot i zakonshëm, por një ndër ideologët kryesorë të rilindjes kombëtare… A e njohim ne sa ç’duhet figurën e tij? Historia e jetës së Pashko Vasës, të panjohurat dhe të pathënat… Kush po kërkon sot zhdukjen e kujtimit të tij? Çfarë fshihet pas? Të vërtetat tronditëse.

Ndiqni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema.