Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vendimet e Kongresit të Lushnjës

Filed under: Dossier |

15894350_1193863140661519_2734095651561565817_nKastriot Dervishi : Për të gjithë ata që kanë kureshtje për vendimet e kongresit kombëtar që u mblodh në Lushnjë më 21-31 janar 1920, si dhe për ata që më shumë besojnë të pavërtetat e kryetarëve se sa faktet historike, bashkëlidhur njoftimi i vendimeve të kongresit në fjalë, marrë nga libri i qarkoreve të MPB-së së vitit 1920. Veç këtij njoftimi, në të njëjtin buletin gjenden edhe mbledhjet e kongresit në formë më të zgjeruar.