Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ja si Enver Hoxha i përkulej Titos , i gatshëm ta humbte sovranitetin e Shqipërisë!

Filed under: Koha e Komunizmit |

enver-hoxha-tito-beogradJa si diktatori Enver Hoxhaj i përkulej diktatorit Tito, i gatshëm ta humbte sovranitetin e Shqipërisë! Ai heshtte për krimet jugosllave e serbe ndaj shqiptarëve autoktonë në të gjitha trojet. Pranonte dëbimin e shqiptarëve në Turqi, masakrat, vrasjet e organizuara dhe dhunën masive ndaj shqiptarëve https://www.youtube.com/watch?v=Co1KZJXYOiw