Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1987/Zgjedhjet e fundit parlamentare të diktaturës, vetëm një votë e pavlefshme

Filed under: Koha e Komunizmit |

Zgjedhjet e fundit parlamentare për Kuvendin Popullor të diktaturës u zhvilluan më 1 shkurt 1987. Rezultati doli 100%. Në kutitë e votimit vetëm një votë u gjet e pavlefshme. Entuziazmin e përshkruan siç duket në foto, gazeta kryesore e kohës.
Ngjitur me tekstin e gazetës është vendosur një citat i Ramiz Alisë: “Besimi i popullit është nder dhe përgjegjësi. Deputetët duhet të punojnë sa më shumë që ta justifikojnë këtë besim, të punojnë që t’i hapin rrugë të gjerë luftës e përpjekjeve të popullit, t’u përgjigjen me vëmendje e kujdes dëshirave të zemrës së madhe që ai ka.”