Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

1948/Flamuri jugosllav nëpër aktivitetet e partise .

Filed under: Koha e Komunizmit |

Flamuri jugosllav në vitet e para të pasluftës ishte gati flamur kombëtar i Shqipërisë. Edhe në një aktivtet për Kryqin e Kuq, flamuri jugosllav dhe ai sovjetik shoqërojnë flamurin shqiptar. Në këtë aktivitet merr pjesë edhe Nexhmije Hoxha.