Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

11 ekipet e futbollit “Puna” të Shqipërisë në vitin 1951

Filed under: Koha e Komunizmit,Sporti shqiptar |

15027619_1131341720246995_5773807412555397038_nDuket si kampionat ndërmarrjesh apo si kampionati sovjetik, por në fakt është kampionati shqiptar i futbollit në javën e 7-të të tij, në shkurt 1951. Plot 11 skuadra kanë emrin “Puna”. Janë edhe “Dinamo”, “Partizani” dhe “Spartaku”, njësoj si në Bashkimin Sovjetik e në ndonjë vend të lindjes. Në atë kohë nuk ishin vetëm mallrat e konsumit me kursim, por edhe emrat e skuadrave.