1946/Fotoja e Musine Kokalarit në hetuesi dhe akuzat kundër saj

Filed under: Dosjet Shqiptare |
Hotels, Online Hotel Reservations, Cheap and Luxury Hotel Deals, Best Hotel Rates - booked.net

16603145_1221951037852729_6146509065667517088_n Nga Kastriot Dervishi . Kjo është aktakuza kundër Musine Kokalararit para nisjes së procesit gjyqësor ndaj saj dhe të pandehurve të tjerë në vitin 1946. Sipër shihet njëra nga fotot që i janë bërë asaj (profili) gjatë kohës kur qëndroi e paraburgosur në hetuesi.