Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Burgu nr.318 Kosovë, pamja e përgjithshme dhe vendi i ajrimit

Filed under: Dosjet Shqiptare,Dossier |

Te ky burg kaluan muajt e fundit të dënuarit politikë që konsideroheshin më të rrezikshmit e regjimit komunist, nga maji 1990 deri në mars 1991. Të gjithë këta të dënuar u sollën nga burgu nr.321 i Burrelit. Fotografia është e majit 1990. Në foto tregohet pamja e përgjithshme e burgut dhe vendi i ajrimit.