Click Here!
Home » Archives by category » Shkenca » Filozofi psikologji sociologji
Si të kuptoni që dikush çmendet pas jush bazuar në shenjën e horoskopit

Si të kuptoni që dikush çmendet pas jush bazuar në shenjën e horoskopit

Dëshiron të dish se si dashurohen shenjat e ndryshme të horoskopit dhe cilat janë ato tipare apo veçori që i bëjnë shenjat e ndryshme te zoodiakut të “çmenden” dhe të “lënë kokën” pas dikujt? Zbulo më poshtë se i dashurohet çdo shenjë e horoskopit: DASHI (21 Mars – 20 Prill) Shenja e dashit dashurinë do […]

Horoskopi për ditën e sotme, e shtunë 23 shtator 2017
Continue reading …
Gjeniu i matematikës

Është vetëm 15 vjeç dhe mund të quhet gjeniu shqiptar i matematikës. Edhe pse familja nuk ka patur mundësi ta çojë në shkollë apo kurse private, Rei Dunja vjen vetëm me çmime nga olimpiadat ndërkombëtare të matematikës.Madje në Slloveni, ai u ftua që të ndjekë universitetin pa përfunduar ende gjimnazin.

Continue reading …
Çka fshehin arkivat sekrete të Vatikanit ?

Të gjitha teoritë katolike të konspiracionit kanë lidhshmëri me arkivat sekrete të Vatikanit. Këto arkiva gjenden në një seksion të Librarisë së Vatikanit, afër Muzeut të Vatikanit. Këto arkiva e kanë ueb sajtin e vet, që kontrollohet nga Vatikani, i cili insiston se në arkivat e tij ka kryesisht dokumente të parëndësishme, letërkëmbime e të […]

Continue reading …

Psikologjia

No Comment
Psikologjia

Kapitulli i parë Objekti, detyrat dhe metodat e psikologjisë. Në jetën e përditshme lexojmë dhe dëgjojmë termat, vëmendje, kujtesë, mendim, imagjinatë, vullnet, ndjenjë, karakter… etj Të gjitha këto në psikologji quhen fenomene psiqike. Me anë të fenomeneve psikike njeriu i njeh sendet qe e rrethojë, lidhet me to, i studjon dhe vepron për ta ndryshuar […]

Continue reading …